Natursten i Innemiljö

Natursten inomhus är både vackert och hållbart. Oavsett om du är ute efter polerad marmor till badrumsinredningen, tålig granit som köks bänkskivor eller rustika fönsterbänkar i kalksten så hittar du det hos oss. Färdigt på lager har vi plattor i Granit, Marmor och Kalksten i flera storlekar och ytbehandlingar,både som golv- och väggbeklädnad. 

Här hittar du även rätt produkter för skötsel och rengöring, så du kan vara säker på att den sten du väljer håller sig vacker år efter år.

Letar du efter bänkskivor till ditt kök eller badrum så hittar du det här. Välj bland ett 100-tal sorter i marmor, granit, kalksten, Silestone eller Dekton.

Vi har golvplattor i många olika storlekar och färger. Här hittar du allt från granit och marmor till kalksten och skiffer.

Fönsterbänkar i naturmaterial lyfter hela rummet och ger en exklusiv känsla. Läs mer och se våra färdiga fönsterbänkar här.

Här hittar du ett urval av de diskhoar, diskbänkar och blandare vi köper in. 

 

Det är viktigt att ta hand om naturstenen på rätt sätt. Här ser du Akemi’s produkter med allt från rengöring och impregnering till polering och färgförstärkning.