Golv- & väggplattor i Natursten

Marmor Bianco Carrara med tosetter
Marmor Bianco Carrara med tosetter
Kalksten Grå Jämtland, Hyvlad och Slipad
Grå Jämtlandskalksten med hyvlad och slipad yta
Marmor Grigio Carnico Golvplattor
Marmor Grigio Carnico i badrum

Vill du ha ett golv som är extremt hållbart, tål slitage, är lättskött och dessutom vackert? Då är natursten det riktiga valet. Vare sig du väljer granit, kalksten, marmor eller skiffer, får du ett golv som är överlägset de flesta andra golvmaterial. Det är ingen tillfällighet att naturstensgolv används i offentliga miljöer där kraven på kvalitet, livslängd, lättskötthet och ekonomi är de högsta.

Även i hemmamiljö skapas en exklusiv atmosfär med golv i natursten. Marmorgolv i badrummet, kalkstensgolv i köket eller skiffergolv i hallen. Varianterna är många och i vår materialbank finner du alla de sorter och storlekar som vi har i golv- och väggplattor.

Beroende på vilket naturstensgolv du väljer ska rengöring och underhåll ske på olika sätt, detta kan du läsa om i vår skötselanvisning för naturstensgolv.

Vi har ett brett urval av golvplattor i granit, marmor, kalksten och skiffer. Plattorna finns i olika storlekar och med flera olika ytbehandlingar. Se alla våra material i materialbankerna nedan.